fbpx

Het ‘zonder stress naar bed pakket’

Maak nu een einde aan strijd rondom bedtijd.

Steek je hand op als je iets van het onderstaande herkent:

👋 Je ziet als een berg op tegen bedtijd omdat jouw kind elke dag meer lijkt op een dictator;

👋 Het naar bed brengen duurt steeds langer, het eisenpakket van je peuter of kleuter wordt steeds groter;

👋 Je hebt geen abonnement voor de sportschool nodig. Want 1: je hebt er toch geen tijd voor met die avonden van nu. En 2: je loopt een stuk of 10 keer per avond de trap op en af.

👋 Je hebt echt alles al geprobeerd: van engelengeduld tot boos worden en stickerspaarstystemen, maar niks werkt.

👋Je blijft dan maar bij je %$%^#$ uuh, lieveling, in de hoop dat er minder gedoe is. Maar het helpt voor geen meter en je zit jezelf op te vreten omdat je eigenlijk wel wat anders te doen hebt.
En neemt ze nou een loopje met je?

Kortom, je zit met je handen in het haar…

Het advies van je moeder klinkt steeds aantrekkelijker: zet van die oordoppen op en laat maar gillen. Niet omdat je daar achter staat – totaal niet –  maar omdat je gewoon niet meer weet hoe je dit kunt veranderen…

Hoe zou het voor je zijn als…

♡ Het naar bed brengen van je kind weer een fijn moment wordt?

♡ Jij je avond weer terug hebt, waarin je kunt doen wat JIJ wilt?

♡ Je de oordoppen weer kunt terughangen in de garage, omdat je je kind niet hoeft te negeren?

♡ En dat alles op een liefdevolle manier, zonder je kind te negeren, op een manier die past bij jullie.

Niet meer elke avond gedoe, maar op een fijne manier de dag samen afsluiten en weer tijd voor jezelf! Dat is mogelijk als je start met het ‘zonder stress naar bed pakket’.

Ik weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om dit in je eentje te veranderen. Precies daarom heb ik het ‘zonder stress naar bed pakket’ ontwikkeld.

✩ Daarin kijken we samen in een uitgebreid startgesprek naar hoe jullie het bedtijdritueel aanvliegen, waar je overdag, tijdens en na het ritueel dingen anders kunt aanpakken zodat het avondprogramma een feestje wordt in plaats van een drama.

✩ Dat volgen we nog op met 2 coachcalls om de puntjes op de i te zetten. Om ervoor te zorgen dat het ook een feestje blijft.

Binnen 4 weken

✩ Begrijp je waarom bedtijd een strijd was;

✩ Verloopt het naar bed brengen van je kind weer als een feestje;

✩ Is bedtijd een fijn moment, waar je naar uit kunt kijken samen met je kind;

✩ Heb je een duidelijke aanpak, waardoor twijfel geen kans meer krijgt;

✩ Heb je EINDELIJK je avond weer terug en tijd voor die leuke serie / dat mooie boek / even niks / de studie / je werk / een goed gesprek met je lief / je sport / je vriend(inn)en / anders namelijk… (omcirkel wat van toepassing is)

Ik trek geen standaard trucjes uit de kast; alle advies en begeleiding is op maat!

Na een maand is de sfeer in huis omgekeerd en is de strijd rondom bedtijd verleden tijd.

Praktisch: Hoe gaan we dat dan doen?

👉 Je vult voorafgaande aan het startgesprek een vragenlijst in;
👉 We speuren de oorzaak van het huidige slaapgedrag op: waardoor ontstaat de strijd rondom bedtijd?
👉 We maken een stappenplan, op maat gemaakt voor jouw gezin, zodat je precies weet hoe je stap voor stap het slaapprobleem kunt omkeren naar slaapsucces (ik stuur een samenvatting per mail naar je toe);
👉 Ik loop nog een maand lang in 2 coachcalls van 30 minuten (via Zoom) met je mee door het hele proces; je mag alles aan me vragen en met me overleggen.

Dit traject vraagt slechts een investering van €145,- en dit zit er allemaal in:

Zonder stress naar bed pakket

159,- 145,-
 • Startgesprek van 45 min + samenvatting (twv €97,-)
 • je krijgt inzicht wat de oorzaak is van het huidige slaapgedrag;
 • Op maat gemaakt stappenplan passend bij jullie unieke situatie;
 • 2 x coachcall 30 min (twv €97,-) ;
 • Antwoord op al je vragen.

Let op: deze aanbieding is geldig tot maandag 19 december 23.59u

En maak je een afspraak voor zondag 11 december 23.59u, krijg je er een MAAND LANG dagelijkse begeleiding bij (twv €79,-)

Echt een nobrainer als je het mij vraagt!

Ik loop een maand langs jouw zijde, om bij te sturen, je moed in te praten, met je mee te vieren ♡

Je krijgt dus een hele hoop Mijke voor je geld 😉

Ouders die met mij werkten zeggen het volgende: 

 • Dankzij jou hebben we de stap durven zetten om de nachten aan te pakken. Binnen 3 nachten was het al een wereld van verschil: van elke 2 uur voeden naar een lange blok slaap van meer dan 6 uur achter elkaar.
  We zijn heel blij met jouw tips en steun!

  { ouders van L, 20 mnd }

 • Ik ben bij jou terecht gekomen omdat ik eerst naar de methode heb gekeken, en daarna naar het type coach. Ik vind het een groot pluspunt dat je niet alleen coach bent vanuit de ervaringsdeskundige slapeloze moeder (al is die mede-ervaring wel fijn natuurlijk), maar dat je meer achtergrond hebt in het coachen en pedagogiek. Dat merkte ik in de gesprekken (eigenlijk liet je alles vanuit ons komen) en gaf vertrouwen. Ook vond ik het heel fijn om meerdere videocalls te hebben. Onontbeerlijk eigenlijk. 

  { ouders van F, 12 mnd }

 • Het slaapconsult voor mijn dochter was uitgebreid en deskundig. De situatie is goed in beeld gebracht en ik heb een duidelijke aanpak meegekregen om de nachten te verbeteren. Inmiddels zijn we daar volop mee bezig en de eerste verbeteringen waren al snel merkbaar. Op naar hele nachten doorslapen! Welterusten 🙂

  { D. moeder van V. | 19 mnd }

 • Fijn om eindelijk te leren wat er nu mis gaat en wat we er aan kunnen doen! 

  { N. moeder van N. | 27 mnd }

 • Wat na 1 dag al het grootste verschil maakte: dat ik ’s avonds niet de hele avond naast haar hoef te liggen maar ook tijd voor mijzelf heb.

  { Moeder van dochter | 16 mnd }

FAQ:

Ik woon niet in de buurt, kun je me dan wel helpen? 
Jazker, het maakt niet uit waar je woont. We spreken elkaar via Zoom. Zo is het net alsof ik bij jou aan de keukentafel zit, zonder dat we daadwerkelijk bij elkaar in dezelfde ruimte zitten. Het scheelt mij (en jou ook!) tijd. Daardoor kunnen de tarieven zo blijven.

Kom je meekijken?
Nee, ik kom niet meekijken. Dat is niet nodig. Om een duidelijk beeld van jullie situatie te krijgen is het niet nodig om elkaar in levende lijve te zien. Een bezoekje is een momentopname, en ik baseer mijn adviezen niet op een momentopname.
Natuurlijk is het wel mogelijk dat je een filmopname maakt, dat ik op die manier ‘meekijk’. 

Wat als mijn kind jonger/ouder is?
In dit traject richt ik me vooral op peuters en kleuters.
Is jouw kind tussen de 0 en 10 jaar kan ik je helpen. Of dit traject dan de beste oplossing is voor jullie kunnen hangt af van wat er speelt. 
Is jouw kind jonger of ouder dan 24 mnd/5 jr, stuur me dan een berichtje, of plan een -gratis- koffiecall in. Dan kunnen we samen bekijken of ik je kan helpen, en of dit traject ook de beste optie is voor jullie.  

Hoe lang duurt het voordat mijn kind beter slaapt?
Ik kan daar geen uitspraken over doen of keiharde garanties in geven. Dat komt omdat we slaap niet willen en kunnen afdwingen en we een stevige basis gaan neerzetten voor een duurzaam resultaat.

Wat ik je wel kan beloven? Dat je beter begrijpt waar het gedrag vandaan komt. Dat jij weet wat je zelf kunt doen om de kans op slaap zo groot mogelijk te maken. En dat gaat een wereld van verschil maken.
Ik loop 4 weken met je mee aan de zijlijn, zodat we kunnen bijsturen als dat nodig is. 

Moet ik mijn kind laten huilen?
Mijn benadering staat voor een liefdevolle aanpak. Daarmee bedoel ik dat de stappen die we zetten naar meer slaap en minder strijd overzichtelijke stappen zijn, die passen binnen de ontwikkeling en mogelijkheden van je peuter/kleuter. Hierdoor is het voor zowel jou als je kindje behapbaar. Als er dan tranen komen (wat een heel logische en natuurlijke reactie is van je peuter), mag je gewoon gaan troosten. Om zo hem of haar het (zelf)vertrouwen te geven dat hij/zij het zelf kan. Dus helemaal zonder tranen, dat kan ik niet beloven. Maar ik zet huilen nooit in als ‘oefenmiddel’, en een kookwekker heb je bij mij echt niet nodig.
Ondanks dat er wellicht wat traantjes vloeien, hoeft je kleintje niet alleen te huilen, en al zeker niet te laten huilen. Als er verdriet is, mag je troosten.
Door de liefdevolle stappen die je gaat zetten, die passen bij de ontwikkelingsfase en mogelijkheden van jouw kindje, zal de hoeveelheid tranen minimaal zijn.

Help je me ook met….?
Ik kan je helpen met allerlei verschillende slaapuitdagingen.
Dit pakket is echt gericht op strijd rondom bedtijd. Speelt dat niet, of speelt er méér dan dat, kan het zijn dat een ander traject beter bij jullie past. Stuur me dan een berichtje, of plan een -gratis- koffiecall in. Dan kunnen we samen bekijken of ik je kan helpen, en of dit traject ook de beste optie is voor jullie. 

We gaan binnenkort op vakantie, is dat handig?
Het kan altijd gebeuren dat er een periode komt waar een korte pauze welkom is. Dat kan een vakantie zijn, maar ook ziekte bijvoorbeeld.
We kunnen dan, in overleg, er voor kiezen om de begeleidende coachcalls over een langere periode uit te spreiden.

Kan ik je tussentijds vragen stellen?
Nee, in dit traject is dat niet mogelijk. In de coachcalls komt voldoende input om de komende periode aan de slag te gaan.
Heb je wel behoefte aan dagelijks contact, kun je beter kiezen voor het traject ´Een droom van een slaper: beter slapen voor peuters’. Daar zit zowel coaching als de mogelijkheid om tussentijds vragen te stellen via Signal (vergelijkbaar met What’s App).

Hoe veel tijd kost dit traject mij/ons?
Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer een kwartiertje van je tijd. De start up duurt ongeveer 45 min, de 2 coachcalls zijn een half uur per keer. 
Het zal je uiteindelijk alleen maar tijd opleveren, omdat de strijd rondom bedtijd verdwijnt. Daardoor slaapt je kind eerder, en krijg jij je avond terug.

Staat je vraag er niet tussen?
Stuur me dan een mailtje of een bericht, of plan een koffiecall in. Ik beantwoord graag al je vragen. 

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het opslaan van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close