actie e-book
Herken je dit?
=> Je kleintje slaapt niet, je voelt je machteloos, want je begrijpt niet waarom.
=> Je bent moe, moeier, moest. De gebroken nachten beginnen je nu echt op te breken.
=> Je durft eigenlijk geen hulp te vragen omdat je het antwoord ‘laat je kleintje maar huilen, da’s goed voor de longen’ niet wil horen.
=> Je voelt aan alles dat ‘laten huilen’ niet de aanpak is voor jullie. Maar heb je echt geen flauw idee hoe je dit dan wel bereikt.
=> Je merkt dat je onzeker wordt. Dat je gaat twijfelen aan je eigen aanpak. Gaat het ooit beter worden?
=> Als anderen vragen hoe het gaat, mompel je, met je verwilderde haren en wallen tot op je knieën ‘oh wel goed hoor, ‘t zal vast snel beter gaan…’
=> Maar lijkt de uitspraak ‘slapen als een baby’ een soort mission impossible?
Hoe zou het voor je zijn als…
Je kleintje in een ritme zit dat past bij jullie allebei.
Je de regie weer terug krijgt over je dag (en nacht).
En beter nog, eenmaal in bed je kleintje heerlijk gaat slapen, zonder traantjes.
Jij blij, je kleintje nog blijer!
Dit is mogelijk na één Droomadviesgesprek!
Na afloop van ons Droomadviesgesprek
❤ Begrijp jij waarom jouw kleintje moeite heeft met slapen.
❤ Weet je hoe jij jouw kleintje op een liefdevolle manier kunt helpen.
❤ Weet je welke stappen je gaat zetten naar meer slaap.
❤ Krijg je een stappenplan op maat.
❤ En krijg je aanvullende informatie, zodat je ook voor de komende periode handvatten hebt.
Droomadviesgesprek
- (video) call
- Laagdrempelig
- 45 minuten contact
- Voor vragen omtrent het (niet) slapen van jouw kleintje (0-4 jr.)
- Advies op het vlak van fysieke onrust en softe factoren, naast slaaptechniek
- Beknopt persoonlijk stappenplan
- Aanvullende factsheets
- Als je kleintje zowel overdag als 's nachts veel moeite heeft met het (zelfstandig) slapen, is een adviesgesprek waarschijnlijk niet voldoende, en past een basis- of plus consult beter. (Ik bied altijd te mogelijkheid om binnen 1 maand te upgraden naar een basis- of plusconsult) Twijfel je of een droom adviesgesprek past? Stuur me dan een e-mail of vraag een oriëntatiegesprek aan.
Ouders die je voor gingen vertelden mij na het Droomadviesgesprek:
Het slapen overdag gaat nu al gelijk een stuk beter. Van één hazenslaapje overdag, verschilt haar dutje nu van 1 tot 2 uur lang.
{Moeder van dochter, 22 mnd}
Het klinkt eigenlijk heel logisch hoe jij het verdeelt in stappen. Dank je wel voor alles. Je geeft me het vertrouwen dat ik haar kan leren in slaap vallen zonder de borst, op een manier die aansluit bij onze opvoeding.
{Moeder van dochter, 7 mnd}
We zijn gelijk gestopt met de johannesbroodpitmeel, en we hoeven … niet meer in slaap te bounchen. We kunnen hem nu weg leggen in bed, hij draait en murmelt wat, en valt zo zelf in slaap! Ik durf er eigenlijk niet op te hopen dat dit de oplossing is!
Dank je wel voor je luisterende oor en je heldere kijk.{Moeder van zoon, 6 mnd}
‘Ik voel me nu zo veel zekerder! Ik maakte me ongerust over mijn dochter, die het liefste bij mij in de armen slaapt, zeker aan het eind van de dag. Nu weet ik dat dat heel normaal is, en dat dat voor nu helemaal oké is. Ik heb haar wiegje nu overdag beneden staan, en dan gaat het slapen ook al een stuk beter.
{Moeder van een dochter, 4 weken}
Veel gestelde vragen:
Is onze slaapuitdaging geschikt voor een Droomadviesgesprek?
Als je kleintje zowel overdag als ‘s nachts veel moeite heeft met het (zelfstandig) slapen, is een adviesgesprek waarschijnlijk niet voldoende, en past een basis- of plus consult beter. (Ik bied altijd te mogelijkheid om binnen 1 maand te upgraden naar een basis- of plusconsult) Twijfel je of een droom adviesgesprek past? Stuur me dan een e-mail of vraag gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek (klik) aan.
Kan mijn kleintje echt beter leren slapen zonder huilen?
Huilen is één van de belanrgijkste communicatiemiddelen van een baby. Als ze iets lastig of spannend vinden, zullen ze gaan huilen. Dat is normaal. Op het moment dat je kleintje nieuwe dingen gaat leren, bestaat de kans dat hij/zij gaat huilen. Dat is helemaal niet erg. Het verdriet mag er zijn. Maar je kleintje hoeft niet alleen te zijn met zijn verdriet. Je mag gewoon troost en nabijheid bieden.
Ik heb in mijn aanpak veel aandacht voor hechting, responsiviteit, de ontwikkeling (en mogelijkheden) van je kleintje én praktische haalbaarheid.
Door kleine stapjes te zetten, die passen bij de mogelijkheden van jouw kleintje, zal het verdriet minimaal zijn. En is er wel troost nodig, dan mag je uiteraard je kleintje troosten. Slapen hoef je niet af te dwingen.
Ik geef borstvoeding/ we slapen samen/ ik heb nog andere kinderen / etc /, kan je mij dan ook helpen?
Ja, ongeacht hoe jouw gezinssamenstelling er uit ziet, of welke opvoedingsvisie jij hebt, ik kan je helpen. Elke situatie is anders. Elk plan wordt op maat gemaakt. Er is geen one size fits all.
Werkt het altijd?
De kracht van de Droomritme Methode is dat je je eigen slaapcoach wordt. Ik geef je een analyse, een stappenplan en alle handvatten die je nodig hebt om het slapen van je kleintje vlot te trekken. Dan is het aan jou om dit te doen (optioneel kan ik je hierbij coachen). Het succes is dus afhankelijk van je inzet. Dat gezegd hebbende werkt deze methode zeer effectief: bijna alle ukjes vinden weer de weg naar dromenland, zoals je ook kunt nagaan aan de hand van de reviews op het boek Baby in een droomritme of de website van de auteur, mijn teacher en grondlegster van deze methode: Stephanie.world.